ua en ru

Центр COVID-вакцинації у київському МВЦ з 5 липня працюватиме щодня

Центр COVID-вакцинації у київському МВЦ з 5 липня працюватиме щодня Фото: з 5 липня центр вакцинації у столичному МВЦ буде працювати щодня (Віталій Носач/РБК-Україна)
Автор: Юлия Струк

Заступниця голови Київської міської держадміністрації Ганна Старостенко повідомила, що центр вакцинації проти COVID-19, створений на базі Міжнародного виставкового центру, із 5 липня працюватиме щодня. Зробити щеплення можна буде з 10:00 до 17:30.

Старостенко зазначила, що за останній місяць у столиці кількість зроблених щеплень зросла у 2,7 раза - зі 125 тисяч на початку червня до 344 тисяч наприкінці.

"Кількість повністю імунізованих киян збільшилася майже у 5,5 рази. Це досить вагомі показники для нарощування темпів вакцинації, тож ми ухвалили рішення змінити графік роботи Центру на щоденний", - сказала замглави столичної міськдержадміністрації.

Старостенко нагадала, що із документів при собі необхідно мати паспорт та мобільний телефон із SMS-повідомленням про підтвердження запису. Для швидкого проходження процедури вакцинації бажано мати підписану декларацію із сімейним лікарем.

Чиновниця також запропонувала киянам заздалегідь записуватися через портал Helsi.me на конкретну дату та час.