ua en ru

У центрі вакцинації в Києві в суботу вакцинували 2,5 тисяч осіб

У центрі вакцинації в Києві в суботу вакцинували 2,5 тисяч осіб Фото: у центрі вакцинації в Києві в суботу вакцинували 2,5 тисяч осіб (Віталій Носач, РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

У суботу, 5 червня, в центрі вакцинації від COVID-19, відкритому на базі Міжнародного виставкового центру, вакцинували понад 2,5 тисячі осіб. Сьогодні медики прищепили від коронавірусу більше людей, ніж за минулу суботу.

"Протягом вакцинального дня, 5 червня, всього, таким чином, вакциною CoronaVac провакциновано понад 2500 осіб", - повідомила директор Департаменту охорони здоров'я Києва Валентина Гінзбург.

Вона додала, що люди, які приходять на вакцинацію без підписаної декларації з лікарем, затримують чергу на кілька годин.

"На превеликий жаль, на вакцинацію приходить багато людей, у яких не підписана декларація з лікарем. Для розуміння - процес вакцинації людей з декларацією триває близько 7 хвилин. Якщо декларації немає, - близько пів години", - заявила Гінзбург.

Зазначимо, що за минулі вихідні, 29 і 30 травня, в Київському центрі вакцинації було щеплено 3467 осіб. При цьому в неділю вакцинувалися 2072 осіб.