ua en ru

COVID-19 не відступає. Харків під загрозою локдауна, влада закликає дотримуватися карантину

COVID-19 не відступає. Харків під загрозою локдауна, влада закликає дотримуватися карантину Фото: карантин у Харкові можуть посилити (Віталій Носач, РБК-Україна)

Влада Харкова попереджає місцевих жителів про можливе посилення карантину в місті через погіршення епідеміологічної ситуації. Під загрозою закриття транспорту та підприємств.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

"Як би нам не хотілося, пандемія COVID-19 не відступає. На жаль, в останні тижні ми фіксуємо ускладнення епідеміологічної обстановки, внаслідок чого Харків може перейти в зону з більш серйозними карантинними обмеженнями. Однак всі ми розуміємо, що таке локдаун і якими можуть бути його наслідки", - зазначив Терехов.

За його словами, аби уникнути зупинки роботи громадського транспорту та закриття підприємств, місцевим жителям необхідно з відповідальністю поставитися до встановлених на сьогодні в місті карантинних обмежень.

"Пам'ятайте, що неухильне дотримання маскового режиму і соціальної дистанції - єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких від COVID-19", - додав Терехов