ua en ru

Вакцинація на базі МВЦ в Києві: хто отримає щеплення і які документи потрібні

Вакцинація на базі МВЦ в Києві: хто отримає щеплення і які документи потрібні Фото: вакцинація киян на МВЦ у столиці (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

У Києві завтра, 29 травня, на базі Міжнародного виставкового центру відкриють Центр вакцинації від COVID-19. Робити щеплення будуть киянам, які записалися на вакцинацію через додаток "Дія".

Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

"Завтра, 29 травня, на базі Міжнародного виставкового центру запрацює Центр вакцинації від COVID-19. Щеплення вакциною CoronaVac робитимуть киянам, які зареєструвалися у додатку "Дія". Охочим вакцинуватися необхідно мати при собі паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження запису на вакцинацію у додатку "Дія" та бажано - копію декларації з лікарем, якщо її підписано", - написав Микола Поворозник.

За його словами, вакцинація триватиме у суботу та неділю з 10:00 до 18:00 години за адресою: Броварський проспект, 15 (корпус 4, вхід 4-А).

Заступник голови КМДА додав, що у Центрі вакцинації працюватимуть бригади медиків, які пройшли спеціальні навчання.Під час роботи центру чергуватиме бригада "швидкої".